пятница, 16 сентября 2011 г.

Флешмоб!!!)))))

Залюбки приймаю участь у флешмобі) Дуже цікава ідея. У мене питаннячка від Олі. Тож поїхали))))

1. Купатись чи загоряти? - Однозначно купатись) Це завжди приємно і весело. До того ж у воді можна придумати масу розваг) Море - це окреме життя на планеті, окремий світ, який притягує до себе і чарує)))
2. Осінь чи весна? - Весна!!!! Обожнюю цю пору року. Весна - це зародження нового життя, розквіт природи, почуттів, кохання. Весна - це суцільна радість і романтика) Найбільше люблю квітень)
3. Книга чи фільм? - Досить важке питання, тому що я люблю і те і інше. Але, мабуть, все ж оберу книгу. Чому? Все просто, читаючи книгу поринаєш у новий світ кохання, мрій, пригод. Книга може перенести тебе у будь який час, у будь-яке місце на Землі чи поза її межами. Коли я читаю книгу я повністю відсутня для оточуючих. У моїй голові вимальовується свій фільм, режисером якого є я сама, а сценаристом, звісно ж, автор книги))))
4. Навчання чи робота? - Навчання. Воно й не дивно, бо я студентка))))) Я думаю, що виконуючи будь-яку роботу, ми все одно навчаємось. Все наше життя - це навчання. Ми навчаємось безперервно. Це відбувається у всьому що б ми не робили. Навчаємось на своїх помилках, на чужих, читаємо книги, дивимось фільми, спостерігаємо за природою... У всьому ми беремо для себе щось нове, якусь дрібничку, але корисну для нас)
5. Вино чи шампанське? - Вино, але лише біле. Не люблю і не пью червоне вино. Я взагалі дуже рідко пью спиртні напої, максимум 2 бокали білого вина чи шампанського. Але все ж відам перевагу вину.

Ну ось, і я пофлешмобила))))))
Олю, дякую за питання))))) Мені було дуже цікаво відповідати на них)))))
Якщо хтось захоче перейняти естафету. Я з задоволенням придумаю питання)))))

2 комментария:

  1. Було надзвичайно цікаво почитати і дізнатись про тебе більше))))
    Я б відповіла так сам))))

    ОтветитьУдалить
  2. Дуже рада, що ми віддаємо перевагу одним і тим же речам)))))

    ОтветитьУдалить

Спасибо за Ваше внимание)))